FINALNI PODROČNI ROKOMETNI TURNIR ZA DEKLICE 2000 IN MLAJŠE

 

V četrtek 30.5.2013 so se rokometašice naše osnovne šole udeležile finalnega področnega tekmovanja za dekleta 2000 in mlajše. Organizator letošnjega turnirja je bila Osnovna šola IG.
Prvo tekmo so igrale proti domačinkam iz Osnovne šole Ig. Nasprotnice so težko prišle do strela na gol saj so bile naše rokometašice trd oreh v obrambi. Igra je stekla tudi v napadu in prva zmaga je bila tu. Ižanke so bile visoko poražene z rezultatom:
OŠ Zbora odposlancev : OŠ IG / 21:5
Finalna tekma je bila proti ekipi Osnovne šole Log Dragomer. Obe ekipi sta bili še neporaženi. Na začetku igre so nasprotnice iz Dragomer-ja vzele igro malo neresno, tako so naše rokometašice povedle 4:0. Zagotovile so si razliko v golih s katero so tekmo varno pripeljale do konca. Tekma je bila napeta do zadnje sekunde kajti naše borbene rokometašice niso popuščale niti za sekundo vsako napako so kaznovale z ukradenimi žogami in tako zadetki. Tekma se je končala z rezultatom:
OŠ Zbora odposlancev : OŠ Log Dragomer / 16:11
Za ekipo OŠ Zbora odposlancev so nastopile: Pia Šneperger, Lea Bizjak, Tonja Fotivec, Megi Topalović, Marina Mujanović, Hana Nuhanović, Helena Lazić, Klavdija Zajc in Maša Rautović.

Pohvala vsem zlatim rokometašicam za zares super predstavo in zasluženo osvojeno zlato medaljo.

 

12345689101414a15

Dostopnost