Spoštovani starši,

sedaj je zadeva vsaj načeloma jasna. Zaskrbljujoč in predvsem neodgovoren pa je način, kako je MIZŠ skoordiniralo ukrepe. Dobesedno je prepustilo vse v izvedbo vsaki šoli posebej…

Na naši šoli se bomo maksimalno potrudili, da bi ves pouk potekal naslednja dva tedna na daljavo. Pripraviti moramo še nekaj stvari in potem bo zadeva možna. Popolne informacije boste prejeli jutri. To pomeni, da bodo učenci sledili pouku preko spletnih učilnic in o vsebini komunicirali z učitelji preko maila ali pa skypa.

S tem se bomo vsi nekaj novega naučili, učenci bodo doma zaposleni, utrjevali ter obravnavali bodo učno snov in se ne bodo prepuščali dolgčasu, malodušju, kar pa je najbolj pomembno – na tak način se bomo izognili nadomeščanju pouka v poletju in bodo za nas veljali roki zaključka kot so določeni v letnem koledarju.

Pomembne informacije:

Jutri, torej v petek, 13.3.2020, bo šola normalno odprta, učenci bodo dobili navodila za delo skozi teh 14 dni, ko bo šola zaprta.

V obdobju med 16.3. in 27.3.2020, pa bo šola ZAPRTA in vanjo učenci ne bodo imeli vstopa.

Spoštovani STARŠI, res vas zelo lepo prosim, da upoštevate vse dane ukrepe in otroke, za njihovo in vaše dobro, ne puščate, da se sprehajajo po mestu, da se družijo s sovrstniki po domovih ali igriščih… Vsa zaprtja so z razlogom in te bodo dosegli smiselnost samo, če bomo ukrepom sledili. Gre za dobro vseh nas, predvsem pa najranljivejših.

Po tej poti pa bomo redno na vezi…

Dostopnost