Spoštovani starši,

teden pred nami je po dogajanju miren. Seveda pa se je začelo pri vseh predmetnih že ustno ocenjevati in lepo prosim tudi vas, da otroke spodbudite za delo. Kar bodo naredili sedaj v marcu in aprilu bo bistveno, ker maj in junij bosta že v zelo pričakovanju počitnic. Plan pisnega ocenjevanja pa je vsem znan že od septembra, ter je vedno na ogled vsakomur, ki ga zanima – https://www.oszboraodposlancev.si/plan-pisnega-ocenjevanja/

Še zadnjič opozarjam, da bomo od jutri začeli zelo poostreno spremljati dogajanje z “modernimi” substancami. Tako kot je zapisano v pravilniku o šolskem redu, bo učenec moral pokazati omarico, torbo in žepe, če bomo posumili, da prinaša v šolo nedovoljene stvari. Seveda bomo ob najdbi česarkoli sprožili ustrezne postopke. Lepo vas prosim, da se tudi o tem pogovorite doma in jasno poveste kaj zahtevate tudi vi.

In še zelo zanimivo povabilo trgovine Zakladi Kočevske, ki ga z veseljem delim med vse vas, še posebej v časih, ko imamo po malem vsi vsega preveč in se prehitro odrečemo kakšni stvari, ki je še uporabna. Res lepo vabljeni.

Otroci, vabljeni na dogodek, ki prispeva k razbremenitvi in hkrati krepi odgovornost do našega ljubega planeta. Imate stvari, ki jih več ne potrebujete, a so hkrati še varne za uporabo?
Zadruga Zakladi Kočevske vas vabi na otroški bolšji sejem, ki bo na Tržnici Kočevje, v soboto, 18. marca, od 8. do 12. ure. Na 
voljo bodo rabljena otroška oblačila, obutev, igrače in oprema.
Udeležba za ponudnike je brezplačna, obvezne pa so prijave do četrtka, 
16. marca po telefonu: 030 649 900. Vabljeni prodajalci in kupci.

Vse dobro

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost