Spoštovani starši,

…in smo prišli v novo 2023… pred nami so nove zaobljube, novi načrti, novi izzivi… a dejstvo je, da konec koncev šteje v življenju samo zdravje in razumevanje. In obojega vam želim res iz srca v letu v katerega smo vstopili…

Še nekaj obvestil za 1. teden tekočega leta:

1. Že danes so  popoldanske GU za učence od 4. do 9. razreda. Glede na to, da prvo ocenjevalno obdobje zaključujemo ob koncu januarja, je smiselno, da se oglasite pri razrednikih ali pa učiteljih, kjer se pojavljajo morebitne težave.

2. Prav tako bo danes, ob 18. uri, 2. seja sveta staršev. Če imate kakršnakoli vprašanja, kritike, predloge, pohvale… jih posredujte do svojih predstavnikov razredov in jih bomo predebatirali na sami seji.

3. V četrtek, 5. 1. 2023, bodo govorilne ure za učence od 1. do 3. razreda.

4. Vabljeni na prebiranje spletne strani šole – https://www.oszboraodposlancev.si/, kjer najdete vse pomembne podatke v zvezi s šolo in seveda izveste za vse dogajanje na šoli.

5. Prosim vas, da v primeru odsotnosti otroka ne pišete učiteljem, da vam pripravljajo kopije zapiskov, ker za kaj takega seveda ni časa. V današnji tehnologiji se seveda to naredi enostavno s sliko zapiskov sošolca ali sošolke, ki si jo posredujejo/posredujete med sabo. Učni listi in preverjanja pa se seveda lahko po sošolcu / sošolki dostavijo kadarkoli do manjkajočega učenca.

6. In še obvestilo o zimskih počitnicah, ki bodo letos zaradi svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah v neobičajnem terminu. Naši otroci so prosti od ponedeljka, 6. 2. 2023, do petka, 10. 2. 2023. Praznik na katerega bodo paddle zimske počitnice, pa bodo imeli povrnjen v sredo, 26. 4. 2023.

Lepo vas pozdravljam

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost