Spoštovani starši,

… pa je minilo vse lepo… Nekateri otroci že komaj čakajo, drugi bi si najraje pokrili glavo in ne slišali o šoli:) A to je življenje…

Na šoli smo pripravljeni in vaše otroke komaj čakamo… Šola mora biti prostor vrvenja in končno po dveh letih vstopamo v “normalno” šolsko leto. Upam, da tako ostane čimdlje.

Vse informacije o 1. šolskem dnevu so na spletni strani – https://www.oszboraodposlancev.si/2022/08/29/obvestilo-1-solski-dan/

Sam pa vas bi zaprosil, da skupaj z otrokom (ne glede na starost), naredite naslednjo domačo nalogo do jutrišnjega dne:

1. Z učenci pripravite torbo in mu zabičate, da pridejo z njo v šolo, saj bodo domov nesli učbenike, ki so zanje pripravljeni v matičnih učilnicah. Jutri je 1. šolski dan in nanj pridejo že pripravljeni…

2. Z učenci se pogovorite o prehrani in jim poveste, da sporočijo razrednikom ali bodo jedli samo malico ali tudi kosilo.

3. Vsem učencem 7., 8. in 9. razredov naročite, da poiščejo ključek garderobne omarice in ga prinesejo s sabo k razredniku, saj bomo razrede združili in bodo imeli v petek novo omarico.

4. V šoli bodo v letošnjem šolskem letu spet vsi v copatih in se bodo preobuvali. Preobuvanje bo obvezno od 5. 9. 2022 naprej, ko bodo imeli že vsi omarice. Poiščite kakšne copate, ki jih imate nedvomno v hiši.

5. Šolsko leto začenjamo brez ukrepov, skrbeli pa bomo za čistočo in redno umivanje rok. V dobro otrok bomo le te v šolo sprejemali učitelji in vas naprošam, da se po stavbi vi ne sprehajate. Otroci so zelo samostojni in je prav, da jih na samostojnost navajamo vsi…

6. Tako kot je že veljalo, v šolo pošiljate zdrave otroke. Vsak od vas pa lahko v lekarni prevzame tudi teste za otroke, ki jih prejme ob predložitvi zdravstvene izkaznice brezplačno.

7. Še po tej poti prosim vse, ki imate kakršenkoli dolg do šole, da le tega poravnate ali pa se oglasite v tajništvu in najdemo rešitev.

Po tej poti bom vsak petek z vami, da boste izvedeli in vedeli za vse pomembno, vas pa že sedaj prosim, da za kakršnokoli vprašanje kontaktirate najprej razrednika… Če rešitve ne najdeta, pa sem tu vedno za vas, za vse predloge, graje, prošnje, pripombe… tudi pohvale:)

Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost