Spoštovani starši,

prejšnji vikend smo se počutili skoraj poletno, ta vikend pa nam bo vreme pokazalo, da še ni nastopil čas za morje:) Tudi otročki je prav, da v šoli maksimalno stisnejo… Časa je še, se pa izteka…

Kratka obvestila:

1. naslednji teden so redne popoldnaske govorilne ure. Vsi učitelji so na šoli in vse poteka na način kot pred epidemijo. Za vas je kot obiskovalce nujna zaščitna maska. Prosim vas, da se govorilnih ur res udeležite, posebej še tisti starši, kjer so kakršnekoli težave.

2. V tem tednu sem prejel nekaj vprašanj glede okužb in nadaljnjih postopkov. Nobenih karanten ni več. Če je pozitiven na hitrem testu kdo od domačih, priporočam, da se otrok samotestira doma na dva dni in če je negativen, normalno hodi v šolo. Če je pozitiven pa je v veljavi izolacija 10 dni, ki se lahko prekine po 7 dneh s pozitivnim testom.

3. Ta vikend odhajajo v ŠN naši nadarjeni učenci, s katerimi se bo dodatno delalo na njihovih močnih področjih. Še dobro da gredo proti morju, saj bi sicer jutri “kidali”:)

4. Še enkrat pošiljam povezavo do trajnika, ki si ga lahko vsak uredi brez obiska banke, torej vse v tajništvu ali pa po e-poti s tajništvom šole.

     https://www.oszboraodposlancev.si/obrazci-in-vloge/

5. Starši otrok 7. in 8. razreda lepo vabljeni na predavanje glede nadaljnje šolske in poklicne poti za svoje otroke… Čas leti in dobro je vedeti kakšne uporabne stvari, predvsem pa imeti tematiko za pogovore… Predavanje bo pred GU, tako da pridete le enkrat na šolo in opravite vse…

     https://www.oszboraodposlancev.si/2022/03/29/predavanje-za-starse-ucencev-7-in-8-razreda/

Vse dobro vam želim

Vaš ravnatelj

Dostopnost