Spoštovani starši,

prestopili smo že v drugo polovico meseca marca… Vedno vas opominjam, da čas leti, ker si res ne želim, da bi se junija pogovarjali o tem, da bi učenci popravljali ocene… Sedaj je čaz za delo in za vse to imajo vsi priložnost, z mnogimi dodatnimi pomočmi.

Danes samo na kratko:

1.) Lepo vabljeni na predavanje o uživanju energetskih pijač… Le te je zaznati tudi pri nas ob prihodu v šolo, veliko pa to konzulmirajo otroci v popoldanskem času. Veliko je bilo že napisanega o tem in je prav da tudi slišite. Vse potrebno si preberete tu:

https://www.oszboraodposlancev.si/2024/03/15/brezplacno-online-predavanje-za-starse-pogovoriti-se-moramo-o-energijskih-pijacah/

2.) V sredo odhajajo v ŠN naši 4. razredi. To je zagotovo generacija, ki jim je korona pustila najgloblje sledi in je zelo prav, da se izvajajo tudi take vsebine, kjer bodo delali predvsem na socialnih vsebinah… Nedvomno bodo uživali.

3.) Otroci razredne stopnje bodo domov prinesli prijavnico za JUV in OPB naslednje šolsko leto… Lepo prosim, da do danega roka izpolnite želeno. 

In seveda – vabljeni na spletno stran šole, kjer dobite vse potrebne informacije o dogajanju na šoli, seveda pa še prav posebej vabljeni vedno tudi na pogovore o vašem otroku z učitelji v času GU.

Lep teden želim

Peter Pirc, ravnatelj 

Dostopnost