Spoštovani starši,

zakorakali smo že v tretji mesec letošnjega leta… Februar je dobesedno zbrzel mimo nas in podobno bo sedaj z vsemi meseci do konca šolskega leta.

Dogajanja v tekočem tednu:

1.       jutri ob 17. uri je predavanje g. Kristoviča v avli šole na TZO, na katerega vas vabim že nekaj časa… Priporočam vam, da si vzemite čas, saj boste domov odnesli gotovo kaj uporabnega.

Govorilne ure za učence 4. do 9. razreda na TZO bodo jutri po predavanju, torej od 18. do 19. ure.

2.       v četrtek, 7. 3. 2024, bodo govorilne ure na Reški od 16.30 do 17.30, ker imajo učiteljice ob 18. uri  že nadaljnje obveznosti. Prosim, da to upoštevate.

3.       prav tako v četrtek, 7. 3. 2024, je ob 18. uri organiziran ples za učence 8. in 9. razredov. Na ples lahko pridejo le učenci naše šole, organiziran je nadzor in tudi razne igre, ki bi spodbudile učence k tej lepi aktivnosti…

Neverjetno je, da je tudi taka stvar učencem »kr nekaj« in ni velikega interesa. Če ne bo prodanih 25 kart, plesa ne bo. Prosim tudi vas, da spodbudite svoje otroke k udeležbi. Razumem, da se učencem ne da delati za šolo, delati domačih nalog…, nikakor pa ne razumem, da se jim ne da niti na druženje in se imeti lepo »v živo«?!

4.       na RTV Slovenija so pripravili projekt Prvič, ki združuje TV oddaje, podkaste in strokovne članke o puberteti, odnosih in intimnosti.

Pogovori o tej tematiki so vedno zahtevni in je priložnost, da jih s pomočjo the vsebin naredite enostavnejše…

Vse potrebno si lahko preberete na naši spletni stranni – https://www.oszboraodposlancev.si/2024/02/29/projekt-prvic/

5.       se ponavljam z namenom, da »se prime«. Vabljeni na govorilne ure, otroke pa le napotite in povprašajte, če so bili na kakšni pogovorni urici, dopolnilnem pouku, dodatnem pouku, pripravah za NPZ…

Na voljo je veliko vsega, interes pa je slab in prosim, da tu oddelate tudi vi svojo starševsko vlogo.

Želim vam prijeten teden

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost