Spoštovani starši,

…nekaj obvestil za teden pred nami…

1.)      Jutri imamo na šoli 1. ocenjevalno konferenco, kjer bomo videli kje smo in kako delajo učenci.

Vsak učenec bo prinesel domov tudi obvestilo o ocenah, ki jih je pridobil v tem obdobju in boste lahko rekli kakšno besedo na to temo.

Prav tako bo vsak starš, čigar otrok je negativno ocenjen pri kakšnem predmetu, povabljen na GU tako k razredniku, kot tudi k učitelju pri katerem ima negativno oceno (predmetna stopnja).

2.)      V četrtek, 1. 2. 2024, so roditeljski sestanki za učence prvega triletja. Vabila so bila že poslana na vase naslove… Če se le da, vas lepo prosim, da si vzamete čas in pridete, ter slišite o vsem dogajanju preteklega pol leta in vsem prihodnjem dogajanju.

Roditeljski sestanki za 2. in 3. triletje bodo v torek, 6. 2. 2024.

3.)      Tako kot sem že napisal, vas prosim, da si rezervirate termin v torek, 5. 3. 2023, ko bomo na šoli gostili zelo zaželenega predavatelja o vzgoji g. Sebastjana Kristoviča… Predaval bo na tematiko privzgajanja samostojnosti in odgovornosti otroka. Predavanje bo v trajanju 1 ure, začenši ob 17. uri.

4.)      Danes ob 18. uri lepo vabljeni, da si ogledate spletno predavanje na Neodvisen.tv z naslovom Zamolčane resnice.

            https://www.neodvisen.tv/               

          Na tej strain lahko najdete še kopico zanimive tematike, ki je več kot uporabna za pogovore doma.

Vse dobro v tednu pred nami

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost