Spoštovani starši,

Pa smo zakorakali v 2024… Ob tej priložnosti še enkrat vsem želim zdravja, uspehov in pogumnih odločitev, predvsem na starševskem področju…

Pomembne stvari ob začetku leta:

1. Na zadnji seji sveta staršev smo sprejeli nov Pravilnik šolskega reda in Vzgojni načrt, ki vam ga pošiljam v prilogi.

Dodani so ukrepi, ki jih bomo uporabili samo v posebnih primerih, ko se otrok kljub opozorilu in pogovoru z učiteljem, ter dodatnem pogovoru s svetovalno službo v razredu ne umiri in moti VIZ proces. Tu boste starši morali prevzeti aktivno vlogo vzgojitelja in po takega otroka boste prišli tekom pouka v šolo. Naša dolžnost je zagotoviti nemoten pouk razredu in posameznik ne more in ne sme biti nikoli nad razredom.

Vse je podrobno zapisano z rdeče označenim tekstom v obeh dokumentih, ki so priloga.

2. Jutri so redne govorilne ure za učence 4. do 9. razreda.

Posebej pa starše 9. razredov vabim na roditeljski sestanek, začenši ob 16. uri, kjer boste zvedeli vse pomembne informacije za vpis vaših otrok na srednješolske programe, prav tako pa se vam bodo ob 17. uri predstavili predstavniki naše srednje šole GSŠK in boste imeli priložnost dobiti vse informacije iz prve roke.

RS za starše učencev 9. R

3. Konec meseca se zaključi 1. ocenjevalno obdobje… Starši boste prejeli informacije o pridobljenih ocenah svojih otrok. Še enkrat vas lepo vabim, da koristite govorilne ure otrok, ki jih imajo učitelji.

Dodajam povezavo – https://www.oszboraodposlancev.si/govorilne-ure/

4. Začenjajo se priprave na NPZ za 6. in 9. razrede iz MAT, za 6. razrede že ta teden, za 9. razrede naslednji teden. Učenci so obveščeni, prosim, da jih dregnete še vi…

Lepo vas pozdravljam.

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost