Spoštovani starši,

pa smo v zadnjem šolskem tednu leta 2023… Upam, da boste lahko večina imeli to tudi za zadnji delovni teden, ker prazniki tokrat zelo lepo padejo na delovne dneve… Vse je že v pričakovanju teh prostih in prelepih dni, ki so pred name, a vseeno še nekaj obvestil…

1. Prvo ocenjevalno obdobje zaključujemo s koncem januarja. Dajte se čez te proste dni tudi pogovoriti z otrokom o morebitnih težavah in se po potrebi potem oglasite na GU učitelja. GU so namenjene reševanju težav in iskanju rešitev zanje, ter nedvomno čas, ko lahko veliko naredimo za otroka.

2. Popoldanske GU od 1. do 3. razreda bodo takoj po praznikih, torej v četrtek, 4. 1. 2024. Lepo vabljeni…

3. Jutri, torej v torek, 19. 12. 2023 imamo še 2. sejo sveta staršev. Če imate kakršnakoli vprašanja, kritike, predloge, pohvale… jih posredujte do svojih predstavnikov razredov in jih bomo predebatirali na sami seji.

4. V četrtek, 21. 12. 2023, začenši ob 18.uri, pa imamo na šoli še šolski ples za učence 8. in 9. razredov. Poskrbljeno bo za vse, tako da jih brez zadržkov lahko pustite. Zaključijo ob 21. uri.

In seveda na koncu…

Pred nami so dnevi veselja, pričakovanja, dnevi topline in radosti in tudi ponosa (spomin na oblikovanje naše države). Želim vam, da vsa ta čustva občutite v polnosti z vašimi najbljižjimi, s tistimi, ki jih imate najraje, za katere bi naredili vse… Naj vam v prihajajočem letu 2024 v prvi služi zdravje, ob tem pa vam želim obilo razumevanja do soljudi… Vsi skupaj si delimo prostor pod soncem, ki je pa lepši, če se sprejemamo, pogovarjamo in posledično razumemo… 

Prijetne in doživete praznične dni želim vsem

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost