Pozdravljeni starši,

kot izgleda, so maškare pregnale zimo in obetajo se nam topli dnevi… Jutri seveda vsi učenci vabljeni v šolo v pustnih kostumih, prav vseh bomo veseli…

Nekaj pomembnih reči:

1. Šestošolci so preživeli res izjemno šolo v naravi na Krvavcu, kjer jih je zraven samega gostišča razvajalo predvsem vreme…

2. V četrtek bo v avli šole šolski ples za učence 8. in 9. razredov naše šole – valentinov ples, med 18. in 21. uro. Spodbudite otroke, da pridejo in se sprostijo v varnem okolju. 

3. V torek, 28. 2. 2023, bomo imeli 3. sejo sveta staršev. Če imate kakršnokoli stvar, ki bi jo lahko izpostavili, sporočili, prosim pišite do predstavnikov staršev.

4. Vabljeni na dopoldanske GU (https://www.oszboraodposlancev.si/govorilne-ure/), kjer se z učitelji lahko pogovorite še toliko bolj poglobljeno.

5. Zaradi zaznavanja vedno večje uporabe elektronskih cigaret, vejpov, fug…, ki so brez vonja, dopolnjujemo pravila šolskega reda in vzgojni načrt, v želji, da zadeve preprečimo in ohranimo šolsko okolje varno. Prosim vas, da se pogovorite o teh zadevah s svojimi otroki. Presenečeni boste, ko boste slišali kje vse to dobijo, kdo to uporablja, ko pa se boste malo poglobili, pa boste vidili, da so te zadeve daleč od nedolžnih, kot jih želijo predstaviti… Naša zakonodaja žal še ni prilagojena, da bi lahko vršili nadzor nad nesluteno prodajo in razpečevanjem. V prilogi pošiljam predloga Vzgojnega načrta in Pravil šolskega reda, ki jih bomo obravnavali na svetu šole.

Vse dobro vam želim in vas pozdravljam

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost