Spoštovani starši,

pa smo v zadnjem šolskem tednu leta 2022… Vse je že v pričakovanju teh prelepih dni, ki so pred nami…, a vseeno še nekaj obvestil:

1. Prvo ocenjevalno obdobje zaključujemo s koncem januarja. Dajte se čez te proste dni tudi pogovoriti z otrokom o morebitnih težavah in se po potrebi potem oglasite na GU učitelja. GU so namenjene reševanju težav in iskanju rešitev zanje, ter nedvomno čas, ko lahko veliko naredimo za otroka.

2. Popoldanske GU od 4. do 9. razreda bodo takoj po praznikih, torej v torek, 3. 1. 2023. Lepo vabljeni…

3. Isti dan, torej v torek, 3. 1. 2023, bo ob 18:00 uri, tudi 2. seja sveta staršev. Če imate kakršnakoli vprašanja, kritike, predloge, pohvale… jih posredujte do svojih predstavnikov razredov in jih bomo predebatirali na sami seji.

4. Danes zvečer ob 20.00 bo na sporedu (www.neodvisen.tv in na aplikaciji Neodvisen.TV (pametni telefoni, tablice in televizije z andorid operacijskim sistemom druga oddaja od A do Z), v kateri bo dr. Aleksander Zadel spregovoril o prijetnem čustvu, tj. veselju, in v studiu gostil Bernardo Žarn. Oddaja bo tako v znamenju veselja zaključila tekoče koledarsko leto. Lepo vabljeni k ogledu.

NEODVISEN.SI je program s katerim kot šola tesno sodelujemo in je na njihovem portalu ogromno vsebin, o katerih lahko spregovorite skupaj sedaj, ko boste veliko časa z otroki.

In seveda na koncu… 

Pred nami so dnevi veselja, pričakovanja, dnevi topline in radosti. Želim vam, da vsa ta čustva občutite v polnosti z vašimi najbljižjimi, s tistimi, ki jih imate najraje, za katere bi naredili vse… Naj vam v prihajajočem letu 2023 v prvi vrsti ne manjka zdravja, v nadaljevanju pa razumevanja do soljudi… Prvo je tako in tako osnova vsega, drugo pa je nekaj, na čemer bomo morali kot družba (ožja in širša) delati veliko bolj…

Prijetne in doživete praznične dni želim vsem

Peter Pirc, ravnatelj 

Dostopnost