BOŽIČNO-NOVOLETNI BAZAR

 

V torek, 11. 12. 2012, smo učenci in učitelji OŠ Zbora odposlancev priredili 7. božično-novoletni bazar, s katerim smo želeli popestriti praznični december. Kot ponavadi smo bazar otvorili s kratkim kulturnim programom in prikazali delček praznične pravljice z naše šole. Učenci so se predstavili v plesnih in pevskih točkah, kratko voščilo pa nam je izrekel tudi ravnatelj šole. Na koncu prireditve se je zaslišalo “Naj se bazar prične!” kar je pomenilo, da so si obiskovalci lahko ogledali in kupili izdelke, ki smo jih pripravili učenci in učitelji. Izkupiček od prodaje izdelkov je šel v šolski sklad, katerega namen je omogočiti vsem učencem kvalitetno in zanimivo šolanje. Med bazarjem smo se posladkali s pecivom in piškotki, ki so jih spekli učenci pri izbirnem predmetu. Nekaj receptov najdete tukaj. Novost bazarja je bil projekt prinesi in zamenjaj. Če si prinesel že uporabljen, dobro ohranjen kos oblačila, si med drugimi izbral tistega, ki si ga odnesel domov. S projektom bomo nadaljevali skozi šolsko leto. Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali, nas obiskali in z nami delili dobre želje in drobne pozornosti, se zahvaljujemo, saj nam je skupaj uspelo ustvariti prijetno praznično vzdušje.

 

PRIREDITEV… 

DSC 0169DSC 0173DSC 0177DSC 0179DSC 0201DSC 0203DSC 0214DSC 0226 

DSC 0230DSC 0240DSC 0248DSC 0234

 

IZDELKI…

DSC 0260DSC 0259DSC 0255DSC 0253

 

PRINESI IN ZAMENJAJ… 

DSC 0267

 

O BAZARJU IN PRIPRAVAH NANJ, SO UČENCI ZAPISALI…

Na decembrskih delavnicah smo izdelovali vrečke, broške, voščilnice, kazalke za kjnige in razne obeske, lučke… Naše izdelke so občudovali in jih tudi kupovali. bile smo zelo vesele, saj smo jih prodale zelo veliko.
Iza in Brina

Prodaja je potekala zelo hitro. Posode in vrči so bili ljudem zelo všeč, zato smo prodali vse do zadnje. Največ jih je kupila Nikova babica.
Vitan Maj

Z Vitanom sva polakirala glineno posodo in jo okrasila. Z barvnimi konturami sva narisala pike in zvezdice. Nato jih je učiteljica Alenka pospravila. Na dan bazarja smo jih razstavili na mize, ki smo jih postavili v avli šole.
Nik

 

Dostopnost