Pozdravljeni starši naših otrok,

verjetno tudi doma počasi odštevate… Še 20 dni… V tem tednu zaključujemo z majem in potem še dobra polovica junija in pouka za to šolsko leto bo za pridne učence konec…  Pišejo se še zadnji testi, zato je prav da se vložijo v vse še zadnje moči, saj bodo potem počitnice slajše…

Informacije za ta teden:

1. Danes so odšli v plavalno šolo v naravi učenci 5. razredov… Vzdušje je bilo prelepo in zagotovo jih čaka nepozaben teden v Ankaranu.

2. Ne pozabite prosim na anketo o šolski prehrani. Samo z vašim odzivom in odzivom otrok se lahko izboljšujemo tudi na tem področju.

https://www.oszboraodposlancev.si/2024/05/06/anketa-o-solski-prehrani-5/

3. V četrtek, 30. 5. 2024 imamo še zadnjo sejo sveta staršev, kjer bomo že pogledali v naslednje šolsko leto. Če so kakršnakoli vprašanja, le posredujte do svojih predstavnikov ali pa po mailu do mene.

4. V ponedeljek, 3. 6. 2024, ob 18. uri lepo vabljeni na predavanje v dvorani KCK, ki ga bomo organizirali v okviru projekta Varna šola. Pred predavanjem bodo našim kočevskim šolam podeljene tudi plakete Varna šola.

Res lepo vabljeni, ker boste gotovo izvedeli kaj novega in uporabnega za delo z otroki. Več si preberite na spodnji povezavi.

https://www.oszboraodposlancev.si/2024/05/23/vabilo-na-predavanje-zakaj-otrokpotrebuje-strukturo-in-razmejitve/

5. Letošnje fotografiranje bomo izvedli v naslednjem tednu in sicer po naslednjem razporedu:

–  v ponedeljek, 3. 6. 2024, se bodo fotografirali učenci 1. triletja

–  v sredo, 5. 6. 2024, se bodo fotografirali učenci 2 triletja – takoj zjutraj učenci 5.razredov

–  in v četrtek, 6. 6. 2024, se bodo fotografirali še učenci 3. Triletja

Učenci ob terminu fotografiranja izpolnjene prijavnice (jih dobijo v tem tednu) oddajo fotografu.

6. Tisti, ki imate nekaj športne žilice vabljeni na brezplačni tek za otroke v okviru Kočevsko Outdoor festival, ki se bo odvil ta vikend. Vse potrebno izveste na spodnji povezavi…

https://kocevsko-outdoor.si/

Vse dobro želim in vas pozdravljam

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost