Spoštovani starši,

konec počitnic ne glede na to, da je šola samevala, zahteva moje oglašanje… Umirjanje epidemije končno  prinaša s sabo umirjanje ukrepov tudi pri nas v šolstvu… Res upam, da bomo po dveh letih lahko končno v šoli spet »zaživeli« po starem…

Kaj se je spremenilo z novimi ukrepi vlade?

  1. za vstop v šolo več ni potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vstop v šolsko stavbo je dovoljen spet vsem, seveda z zaščitno masko. Sprejem otrok bo na naši šoli potekal na enak način kot je bilo to pred vpeljevanjem samotestiranja. Še vedno boste otroke oddali in sprejeli pred šolsko stavbo, če pa bo potrebno stopiti do učiteljice, pa to več ne bo problem…
  2. ni več samotestiranja učencev v šolski stavbi. Le to je priporočeno v domačem okolju po potrebi ob pojavitvi kakšnih simptomov.
  3. v šoli ni več samotestiranja delavcev šole.
  4. od ukrepov je zaenkrat ostalo obvezno nošenje zaščitne maske v vseh razredihrazkuževanje in splošna skrb za higieno rok, kihanja in kašlja.
  5. ponedeljek, 28. 2. 2022, bomo imeli 4. sejo sveta staršev. Če imate kakršnokoli vprašanje, ga lahko pošljete preko vašega predstavnika ali pa mi pišete direktno na mail in odgovorim na svetu, ter seveda tudi vam.
  6. torek, 1. 3. 2022 so govorilne ure za 4. do 9. razred. Potrebe po izpolnjevanju PCT pogoja več ni, tako da ne more biti več nikakršnega izgovora, da se govorilnih ur ne bi udeležili. Potekale bodo v živo med 17. in 18. uro, seveda tudi dlje, če bo potrebno.
    Priporočam najavo, da ne boste čakali po nepotrebnem, ker bodo prijavljeni starši na vrsti ob dogovorjeni uri… V šolo vstopite sami in počakate pri razredu vašega otroka oz. kabinetu učitelja.
  7. v četrtek, 3. 3. 2022 pa bodo govorilne ure za učence 1. do 3. razreda. Za vstop velja vse enako kot je zapisano zgoraj… Vstopite in počakate pred razredom oz. kot dogovorite z učiteljem.

Bodite dobro in lep vikend.

Vaš ravnatelj

Dostopnost