Pozdravljeni,

zadišalo je po zimi, na tla so priletele prve snežinke… Sonce smo zaman čakali cel teden, upamo nanj v tem tednu:) Tokrat naslednje informacije:

1.) z veseljem obveščam, da je začela delovati NEODVISEN.TV (https://www.neodvisen.tv/), kjer si lahko pregledate in se poučite o ogromno vsebinah, ki vam bodo pomagale pri vzgoji svojih otrok ali pa bodo služile kot iztočnica pri družinskih pogovorih in razmišljanjih… 

Sam veliko sodelujem z g. Bojanom Kodeljo in delo, ki ga je vložil v te vsebine, izredno cenim in spoštujem… Včasih neke informacije iščemo po spletu, pa niti ne vemo kdo stoji za njimi, ko jih zbiramo, tu pa govorimo o popolnoma preverjenih vsebinah, ki so bila, so in bodo mnogim v pomoč…

2.) Starše učencev 7. do 9. razreda lepo prosim, da spodbudite vaše otroke, da izpolnijo spodnjo anketo:

V Kočevju bo namreč v prihodnje pripravljenih kar nekaj stvari za mlade (vzpostavlja se tudi Mladinski center). A odrasli lahko le ugibamo, kaj mlade zanima. Zato je pripravljena anonimna anketa, ki naj jo vaši mladostniki izpolnijo najkasneje do petka, 25.11.2022, in tako podajo svoja zanimanja, svoje želje.

Zato vas starši naprošam, da svoje otroke obvestite o tej anketi in jih spodbudite, da jo izpolnijo. Vzela jim bo največ 5 minut.

Povezava do ankete: https://forms.office.com/r/zaPVUNQtuy

Hvala za vaše sodelovanje in seveda stopite v kontakt z učitelji, če vam še to ni uspelo ali pa so se kje pojavile težave. Samo sodelovanje je tisto, ki omogoča najbolj kvaliteten razvoj otroka.

Vse dobro

Peter Pirc  

Dostopnost