Spoštovani starši učencev 1. triletja,

nov odlok Vlade RS določa po novem izvedbo nujnega varstva za učenke in učence v prvem triletju črnih regij, za tiste učenke/učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji.

Zaposlitev v kritični infrastrukturi se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Lepo vas prosim, da mi jutri, torej do petka, 29. 1. 2021,  do 12. ure na mail naslov – peter.pirc@oszboraodposlancev.si ali s klicem na številko tajništva 01/8938-720 javite vaš interes, samo potrdilo delodajalca pa dostavite najkasneje do ponedeljka do 12. ure.

Na podlagi interesa se bo organiziralo nujno varstvo za vaše otroke na naši šoli. Varstvo bo organizirano med 5:40 do 15:30, tako kot v času pouka. Seveda bo poskrbljeno za vse obroke. Učenci bodo v skupinah do 15 otrok.

Pravočasna prijava je potrebna zaradi organizacije dela, obveznega testiranja, prehrane… Lepo vas prosim, da se opozorize med sabo glede te možnosti…

Vse dobro želim

Vaš ravnatelj

Dostopnost