V času pouka na daljavo si vsi želimo najboljše komunikacije, zato na šoli predlagamo, da za vprašanja, ki jih želite posredovati učiteljem ali sošolcem, uporabljate sporočila znotraj Učilnice Arnes.

Na ta način je komunikacija enotne poti, zagotovo varna in enega medija, ter za otroke gotovo najenostavnejša in tudi najbolj osebna, saj ne rabijo sporočila pošiljati preko vaših mail naslovov.

 

Pošiljam preprosta navodila za uporabo le te komunikacije s strani učitelja Klemna:

 

Kako poslati sporočilo?

V učilnici določenega predmeta v levem meniju izberite Sodelujoči in na seznamu poiščite komu želite poslati sporočilo in kliknete nanj.

Ko se vam odpre profil izbranega, ima poleg svojega imena gumb sporočilo. Po kliku nanj, se desno odpre okno kamor lahko vnesete sporočilo in ga s klikom na gumb papirnatega letala (pod smeškotom) pošljete izbrani osebi.

 

Kako vem, da sem dobil sporočilo?

Desno zgoraj na spletni strani učilnic so ikone zvonček, oblaček, knjiga, … Ko se vam poleg oblačka pojavi rdeča številka (ki pove koliko sporočil smo dobili), veste, da imate sporočilo. Kliknete nanj in pojavijo se vam vsa neprebrana sporočila. Na sporočila lahko tam tudi odgovarjate, tako kot ste ga poslali.

 

V primeru kakršnihkoli vprašanj s strani računalniške podpore, se lahko vedno obrnete na učitelja Klemna, na e-naslov: klemen.kovacic@oszboraodposlancev.si.

Taka komunikacija je dobra tudi zato, ker so vsa sporočila na enem mestu in ni potrebno brskati in iskati po »mail box-u«, kdaj in kdo je kaj vprašal.

 

Vse dobro želim

 

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost