Pozdravljeni,

samo še 20 dni imamo do konca pouka, za 9. razrede pa je le še 13 dni pouka na naši šoli… Končuje se mesec maj in pred nami se že nakazuje poletje, ki ga komaj čakamo vsi – otroci, vi in seveda tudi mi učitelji… Leto, ki se končuje, je bilo gotovo eno težjih, glede na vse kar smo morali oddelati… Vsi upamo, da se bo lahko 2022/23 začelo po starih tirnicah…

Nekaj pomembnih obvestil:

1.       V četrtek, 2. 6. 2022, bodo še zadnje GU za starše otrok v 1. triletju. Lepo vabljeni…

2.       V ponedeljek, 30. 5. 2022, bo še 5. seja sveta staršev. Če imate kakršnokoli vprašanje, ga lahko posredujete do svojih razrednih predstavnikov. Seveda pa mi lahko vedno pišete na mail…

3.       Učenci 1. do 5. razreda so v šoli prejeli prijavnice za poletno varstvo, ki bo organizirano od 27. 6. 2022 do 8. 7. 2022. Vsi starši, ki bi le tega potrebovali ali želeli koristiti, morate nujno po otroku poslati do razrednika podpisano prijavnico.

4.       Naslednji teden se bo izvedlo fotografiranje naših učencev. Datumi so: 1. 6. 2022 za 1. triletje, 2. 6. 2022 za 3. triletje in 3. 6. 2022 za 2. triletje. Pripadajoči listek z naročili fotografij so otroci prinesli domov.

5.       V petek, 3. 6. 2022, bo v KCK organiziran skupni ples za osmošolce in devetošolce vseh kočevskih šol.

Na plesu bo poskrbljeno za varovanje in vse potrebno, da ste lahko popolnoma brez skrbi za vaše otroke. Ples bo potekal od 18. do 22. ure. Vstop v KCK bo mogoč le za tiste, ki bodo imeli za to vaše podpisano dovoljenje.

6.       V zaključku tega pisanja pa vas vabim še na dva dogodka, ki jih organizirajo naši partnerji, s katerimi veliko sodelujemo in bodo gotovo privabili kar nekaj navdušencev:

na OTROŠKI TEK, ki bo organiziran v soboto, 04. junija ob Kočevskem jezeru v sklopu KOČEVSKO OUTDOOR FESTIVALA.
Tekmujejo lahko vsi otroci do 12. leta starosti. Štart bo ob 15.00 uri, prijave pa na dan dogodka na prireditvenem prostoru (na parkirišču pri Campu Jezero).
Tek je netekmovalne narave in je brezplačen, vsak udeleženec pa prejme spominsko medaljo.
Z najmlajšimi tekači lahko za spodbudo tečejo skupaj tudi starši.

Več informacij pa najdete na povezavi: https://kocevsko-outdoor.si/interenergo-otroski-tek/

in

Podjetniški inkubator Kočevje organizira brezplačni tečaj programiranja z igro! Želite ustvarjati Minecraft like?

Mladostnike, stare med 9 in 14 let vabijo na osnovi tečaj programiranja s platformo Tynker.

Brezplačne delavnice bodo potekale ob petkih do 17. junija, in sicer od 16. do 19. ure. 

Udeležbo na delavnicah bodo smatrali kot predpripravo na letošnji Game design v sklopu K3 kampa. Namreč, vsi, ki bodo delavnice uspešno zaključili, bodo imeli prednost pri vpisu.

Prijava na tečaj je na  https://kariera.kocevje.si/znanje/digitalna-znanja/programiranje/uvod-v-programiranje-s-platformotynker-osnovni-tecaj ali na adem@inkubator.si.

Želim vam prijeten vikend in vas lepo pozdravljam.

Vaš ravnatelj

Dostopnost