Spoštovani starši najboljših učencev – učencev NAŠE šole,

končnooooooo… V šolo gremo tudi pri nas:)

Obrestovali so se vsi pritiski, ki jih lahko izvajam na MIZŠ in v republiškem odboru ravnateljev… Obrestovali so se seveda tudi vsi pritiski vas staršev, ki ste jih izvajali na socialnih omrežjih. Bo že držalo, da so trenutno ta tista s katerih se dobiva največ informacij o ukrepih, odločitvah:)

Resda se odpirajo trenutno šole le za 1. triletje, a bodo kmalu na vrsti tudi ostali učenci. Spremljanje epidemioloških razmer na celotni državi, je edina prava izbira…

Jutri vas bodo vse starše učencev 1. triletja poklicale strokovne delavke s šole in vas povprašale kdaj bo otrok prihajal v šolo in kdaj bo odhajal domov, da se ustrezno prilagodimo. Tako kot veste, bo otrok od prihoda pa vse do odhoda v istem “mehurčku”, tudi pri kosilu, ki bo potekalo po oddelkih.
Seveda pa ABSOLUTNO velja in bo veljalo na šoli ves čas popolno upoštevanje vseh epidemioloških ukrepov in protokolov (protokol šola in protokol jedilnica). Tu bomo vsi delavci šole zelo dosledni.

Moja želja je, da v šoli ostanemo in bi bilo čimmanj selitev v karanteno in iz nje. Na šoli nas ni malo in da bomo lahko skupaj čimdlje, moramo za to skrbeti VSI. Sedaj smo res lahko “mušketirji” z geslom – eden za vse, vsi za enega:)

Točna navodila o poteku pouka, dobite starši 1. triletja v jutrišnjem mailu, danes pa se skupaj veselimo vsi… predvsem za naše najmlajše, ki prihajajo v okolje, kjer morajo biti…

Moja borba pa bo sedaj usmerjena v starejše, ki verjetno vrnitev potrebujejo še bolj…

Vse dobro vam želim

Vaš ravnatelj

Dostopnost