V petek, 16. 11.2018 se bomo ponovno pridružili  projektu »Tradicionalni slovenski zajtrk« -DAN SLOVENSKE HRANE.

 Zajtrkovali  bomo ob 7:45, v učilnici, kjer imate  pouk 1. šolsko uro.

Za zajtrk bo rženi  kruh, kočevski med, eko  maslo, eko kravje mleko in domače jabolko.

 Pri nabavi živil smo  posebno pozornost namenili nakupu visoko kakovostnih  lokalno pridelanih in predelanih živil- vsa živila so slovenskega porekla.

Živila za Tradicionalni slovenski zajtrk smo naročili:

RŽENI KRUH: Žito,

KOČEVSKI MED: Zakladi kočevske,

EKO MASLO: Zakladi kočevske,

EKO KRAVJE MLEKO: Zakladi kočevske,

DOMAČE JABOLKO: Zakladi kočevske.

Projekt organizira Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano  ter Čebelarska zveza Slovenije.

K zajtrku vabljeni tudi učitelji.

Dober tek.

Vodja šolske prehrane

Andrejka Topić